zondag 29 juli 2007

manualidades

Naar het voorbeeld van ons gastgezin hebben we ons hier aan het knutselen gezet. We zijn een aantal gezelschapsspelletjes in elkaar aan het boksen, zoals memory, catan, monopolie en junglespeed. Verder hebben we een volleybalnet en een vlieger gemaakt en zijn we weer volop aan het experimenteren met waterraketen.

Nu zijn we opzoek naar iets wat we kunnen maken van oude fietsbanden. Het zou immers leuk zijn als we iets productiefs kunnen doen met onze jeugdbeweging om voor wat inkomsten te zorgen. En oude fietsbanden zijn hier overal gratis te krijgen. Als iemand ideeën heeft, laat maar komen!

5 opmerkingen:

david santos zei

Thanks for your work and have a good week

lien! zei

hoe handy, jasmien kan gewoonweg haar lievelingsactiviteiten van thuis op de evenaar uitvoeren! :o)

Anoniem zei

Kennelijk vergaat het jullie daar nog steeds prima. Nog heel veel succes met het spelen, uitdenken en aanleren van spelletjes.
Hier verloopt alles naar wens. Kobe en Jasper vertrekken morgen op kamp met de Chiro (het scoutskamp was al begin juli)en Joris gaat enkele dagen bij onze Guy logeren.
Saskia en ik kunnen dan wat verven in ons huis.
Groetjes,
Erik

Maarten zei

Creatief met rubber...

Ik vond op een of andere website dit idee:

Rubber bal
Van elastiek of oude fietsband kun je zelf een hele leuke rubber bal maken. Als je fietsband gebruikt moet je deze in allemaal dunne stukjes knippen, zodat het net elastieken rondjes worden. Begin met een propje papier en bindt hier steeds de elastiekjes omheen, totdat je bal groot genoeg is en kan stuiteren.

Of dat deugt qua idee is maar de vraag.

Verder: fietsbandwerpen, fiatsbandstoten (lichtjes andere techniek), fietsbandslingeren (nog een andere techniek), verspringen over fietsbanden, kortom: de olympische fietsbandspelen!!

Huphup aan het werk ;-)

Maarten

Anoniem zei

fietsbanden zijn ideaal voor de benjirun en de menselijke katapult. Altijd een groot succes.

Ik ben heel blij dat het allemaal zo goed gaat met jullie.

veel liefs

Farah